UUSI INNOVATIIVINEN OHJAUS UUSIUTUVILLE ENERGIOLLE
JA LÄMMÖN JAOLLE

 

UUSI_INNOVATIIVINEN_OHJAUS_UUSIUTUVILLE_ENERGIOLLE_JA_LAMMON_JAOLLE-1.jpg

 

  • Voit ohjata järjestelmää omalla laitteellasi (esim. puhelin, pc). Järjestelmä on selainpohjainen, joten käyttöjärjestelmällä ei ole merkitystä.

  • Voit kytkeä laitteen talon omaan verkkoon tai WLAN-tukiasemaan.

  • Laitteiston etäohjaaminen on mahdollista

 

Duvents MELP monienergialämpöpumppua ohjataan logiikalla, joka on mahdollistanut web-selainpohjaisen käyttöliittymän. Käytännössä tämä tarkoittaa, että laitteessa itsessään ei ole välttämättä ohjauspaneelia, jos asiakas haluaa ohjata järjestelmää omalla laitteella (puhelin, PC, tablet, läppäri yms. ”älylaitteet”). Koska ohjaus toimii selaimella, käyttöjärjestelmällä ei ole merkitystä (MAC, Windows, Android).


Duvents MELP laite voidaan kytkeä talon omaan langalliseen tai langattomaan verkkoon tai kone kytketään valmiiksi konfiguroituun ja testattuun WLAN tukiasemaan. Jos asiakkaalla on mahdollisuus kytkeytyä esim. jonkin palvelimen kautta tai muulla vastaavalla tavalla kotiverkkoonsa, on laitteiston etäohjaaminen mahdollista.


Parasta tässä ohjaustavassa on, ettei sinun tarvitse siirtyä tekniseen tilaan tietääksesi, mitä lämmitysjärjestelmäsi tekee, vaan voit tehdä kaiken olohuoneesi sohvalta käsin.